Susu Ilham

Susu Ilham

Wednesday, 20 April 2011

Susu Ilham Dgn Terapi Alquran utk anak2.

Assalamualaikum semua...
selamat datang ke blog nie.. bolh dptkan info mengenai susu ilham disini, sy merupakan pengedar area batang kali, hulu selangor.


Sy juga ada berikan susu nie pada anak2 sy, 4-7 tahun perasa coklat, alhamdulillah anak2 minum.. " sedap la mak" kata diaorang, anak sy 3 dan 4 thn dua2 boy...


Dah abis perasa coklat sy try pulak perasa asli utk 1-3 tahun, pun sedap alhamdulillah, nak jer diaorg minum, " seblm minum baca bismillah dan jgn langkah2 tau, bg abis.." " ye mak..." hehehhe

Tekstur susu nie nmpk sedikit kasar, mgkin kerana susu nie di tmbah dgn kurma, kismis dan badam. Dtg dgn berat 650 gram sekotak, harga RM48.90, anda perlu cari pengedar coz belum lagi ada dimana2 kedai sekrg nie..

Dari apa yg sy baca dari harian metro, susu ilham sesuai utk anak2 yg hyperaktif, dimana dgn terapi alquran membantu secara dalaman disamping khasiat2 badam, kismis dan kurma sesuai utk peringkat anak2 yg sedang membesar.

Rugi tk mencubanya. Salah seorang customer kali pertama try utk anak 1-3 tahun sekotak dan 1 kotak utk 4-7 thn perasa coklat, mlm semlm order lagi 2 kotak yg sama utk anak2.. mlm tu jugak soh en suami p hantar, coz dekat dgn area umah, btg kali jugak..

alhamdulillah susu nie mendapt sambutan.
Bagi mereka2 yg diluar kawasan Hulu Selangor, penghntran dibuat dgn charge semurah RM5 shj,
Okey jom try..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment